Thursday, January 29, 2009

nak try safi plak


aku baru bli produk safi.aku bli krim pelembab safi sari gamat dengan beauty krim safi lidah buaya.saje jer nak try . aku buat survey ramai yg kate ok.

aku dah stop pakai natasya.sebab makin lame aku tengok muke aku makin merah.maksudnya kulit muke aku dah makin menipis.

kadang2 malu nak cakap dengan org.nak2 lagi bila keluar dari ofis.kene panas je teros merah kulit. macam udang kene panggang.

aku masok sauna pon memang dah ketara sangat kemerahan kulit muka aku. pas 2 terase perit n tegang.

so aku nak kulit aku back to normal dulu then baru aku nak try puteri rambulan plak.produk dari indonesia.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment